سیستم آب رسانی جعبه آتش نشانی

سیستم آب رسانی جعبه آتش نشانی
مشتریان گرامی جهت تسریع در فرایند ارسال محصولات، لطفا پس از ثبت سفارش با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید. همچنین تا پایان تعطیلات نوروز از طریق واتس آپ و روبیکا با ما در تماس باشید

دانستن سیستم ابرسانی جعبه آتش نشانی به شما کمک میکند تا بهتر با این ابزار اشنا شوید و هنگام بروز حادثه از آن کمک بگیرید و برای حادثه نا مترقبه ای چون آتش سوزی آماده شوید پس اگر بدنبال دانستن سیستم ابرسانی جعبه اتش نشانی و اشنایی با عملکرد آن  هستید تا انتهای این مقاله را مطالعه کنید

اماده بودن برای حوادث نامترقبه یک امر بسیار مهم و حیاتی در مدیریت بحران میباشد افراد به شرطی میتوانند از پس بحران ها بر بیاییند که لوازم مناسب برای این کار را در اختیار داشته باشند یکی از بحران هایی که ممکن است برای هر فردیممکن است به وجود بایید اتش سوزی میباشد که شما باید با ابزار های مهار آتش به خوبی اشنا شوید تا بتوانید هنگام بروز حادثه از آن ها استفاده کنید یکی از ابزار های مهم در اتش نشانی جعبه آتش نشانی و هوزریل میباشد که در ادامه با سیستم اّب رسانی آن اشنا خواهید شد

هر دو ابزار یاد شده ، هوزریل و فایر باکس ، سیستم هایی برای ایمنی و پیشگیری حوادث آتش سوزی هستند که سیستم آب رسانی متفاوتی می‌توانند داشته باشند . با ما در مطالب امروز همراه باشید.

طراحی لوله کشی و سیستم آب رسانی آتش نشانی ساختمان نمونه ای از لوله کشی تخصصی انجام شده برای دسترسی به مواد اولیه و آب در راستای اطفا حریق در موارد ضروری می باشد . بخشی از طراحی لوله کشی آتش نشانی ساختمان در رابطه با سیستم اطفاء حریق ساختمان می باشد که اهمیت زیادی دارد . برای سیستم آب رسانی فایرباکس ساختمان استفاده از تجهیزات تخصصی و اجرای لوله کشی اصولی و استاندارد آتش نشانی ساختمان نیاز است که باعث اطفاء و مهار به موقع آتش سوزی و جلوگیری از آسیب‌های مالی و جانی ناشی از آتش سوزی در ساختمان می شود.

انتخاب نوع سیستم آب رسانی فایرباکس به مواردی بستگی دارد که می‌توان به طور خلاصه به مساحت و تعداد طبقات هر ساختمان اشاره کرد . اجرای لوله کشی آتش نشانی ساختمان های مسکونی با ساختمان های دیگر تفاوت دارد پس می توان گفت کاربرد ساختمان ها در طراحی لوله کشی و سیستم آب رسانی جعبه آتش نشانی نقش دارند.

 

سیستم آب رسانی جعبه آتش نشانی چگونه است ؟

سیستم آبرسانی جعبه آتش نشانی می تواند به روش های متعدد مثل سیستم آب رسانی جعبه آتش نشانی تر و خشک و ترکیبی باشد. که امروز و در ادامه به بررسی هر یک از این سیستم های آبرسانی جعبه آتش نشانی به طور خلاصه می پردازیم.

سیستم آب رسانی فایر باکس

سیستم آب رسانی جعبه آتش نشانی تر

در این سیستم جعبه آتش نشانی آب مورد نیاز خود را در جعبه های آتش نشانی به وسیله شبکه آب شهری تامین می کند . لوله کشی های این سیستم به سیستم لوله کشی ساختمان وصل می باشد لذا همین موضوع باعث می‌شود که همیشه در دورن لوله های مربوط با این آب رسانی فایرباکس ، آب وجود داشته باشد و هرگاه شیر موجود در جعبه آتش نشانی را باز کنید ، آب جریان پیدا خواهد کرد.

هنگامی که از این جعبه های آتش نشانی استفاده میکنید در صورتی که از شیلنگ نخ پرلون استفاده می کنید باید توجه داشته باشید که ابتدا شیلنگ تا آخر و به صورت کاملا صحیح باز شود و دقت کنید که شلنگ تا خوردگی نداشته باشد تا فشار آب باعث ایجاد اختلال در این شلنگ کار نشود . نکته آخر که در مورد جعبه آتش نشانی با این نمونه از سیستم آبرسانی وجود دارد ، این است که ورودی آنها در پایین جعبه آتش نشانی تعبیه شده است.

طبق ضوابط استاندارد ورودی پایین جعبه آتش نشانی را به لوله کشی این سیستم اختصاص داده می‌ شود . این ورودی ها برای دو سایز ۹ و ۱۱ سانت پیش بینی و پیش فرض شده اند.

 

سیستم آب رسانی جعبه آتش نشانی خشک

در این گونه از سیستم های آب رسانی در جعبه های آتش نشانی منبع آب مورد نیاز در سیستم لوله کشی و جعبه آتش نشانی به صورت مجزا می باشد . یعنی به سیستم آب شهری ساختمان هیچ ارتباطی ندارد . همانطور که از اسم این سیستم آب رسانی فایرباکس پیداست کلیه سیستم آب رسانی و شیلنگ ها خشک می باشد و آب درون شیلنگ ها جریان ندارد.

آب مورد نیاز در این سیستم آب رسانی فایرباکس از طریق لوله های ورودی آبی که در قسمت ورودی ساختمان قرار دارد ، تأمین می‌شود . این ورودی می تواند به سادگی قابل دسترسی باشد و یا در درون محفظه شیشه ای باشد اما بهتر است در دسترس باشد تا در زمان آتش سوزی  تانکر ها و پمپ ها بتوانند به آن دسترسی داشته باشند.

در مواقع ضروری تانکر ها و یا پمپ های آتش نشانی به این ورودی متصل شده و آب مورد نیاز را به درون سیستم آب رسانی فایرباکس پمپاژ می نمایند و به این ترتیب آب در هر طبقه در لحظه ضرورت قابل استفاده خواهد بود.

طبق ضوابط استاندارد ورودی بالای جعبه آتش نشانی را به لوله کشی این سیستم اختصاص داده می‌ شود . این ورودی ها برای دو سایز ۹ و ۱۱ سانت پیش بینی و پیش فرض شده اند.

 

سیستم آبرسانی جعبه آتش نشانی مرکب یا ترکیبی

همان طور که مستحضر هستید از اسم این نمونه سیستم آب رسانی پیداست که این آب رسانی ، ترکیبی از سیستم آب رسانی تر و خشک می باشد و به صورت همزمان می‌تواند از هر دو سیستم آتش نشانی استفاده کند از مزایای این سیستم آب رسانی جعبه آتش نشانی می توان گفت شما می توانید برای اطفاء حریق آتش سوزی های کوچک از سیستم آب رسانی تر و برای آتش سوزی های بزرگ از سیستم آب رسانی آتش نشانی خشک که فشار و دبی آب بالاتری دارد استفاده کنید.

از این سیستم آب رسانی فایرباکس در ساختمان های بزرگ استفاده می شود شایان ذکر است برای جبران افت فشاری که ممکن است ارتباط به وجود بیاید ، بهتر است یک سیستم پمپ خودکار برای این سیستم آب رسانی جعبه آتش نشانی در نظر گرفته شود.

 

 

imenazatash
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *